Rimlig målbasert lønsing
Av erfaring vet vi at bedrifter har ulike preferansar til hva nettside din ønsker seg. En del nyoppstarta og små bedrifter har et begrenset budsjett å bruke på nettside, og treng gjerne i første omgang bare en enkel og billig nettside med mindre avanserte løsninger. Derfor tilbyr vi rimelege nettsider utviklet med en fleksibel mal i bunnen. Nettsiden er responsiv og innholdet tilpasset seg både mobil-, nettbrett- og PC-skjerm. Siden vi starter med en passende mal, og ikke med blanke ark, så brukar vi mindre tid enn på en skreddarsydd løysing.

Skreddersydd nettsted
Med en skreddersydd løysing kan du få alt nøyaktig slik du ønsker, ned til den aller minste detalj. Slike løsinger krever mer arbeid for teamet med webdesigner, webutviklerer og prosjektleder. Resultatet av dette er en unik løsning, skreddersydd for deg og dine behov.

Med ei samling av utviklere, webdesignere og markedsførere skaper vi et produkt som gjer merkevara di endå sterkare. Vi ønsker at du bygger ein sterk markedsposisjon, og grunnlaget legg du på nettsiden. Med en kombinasjonen av flott design og strategisk tenking skaper vi en nettside som gir deg og kundene dine merverdi.

Vil du ha tilbud på nettside hos oss?  Kontakt oss her. (Mai and Phone)

Du kan redigere nettsida sjølv, eller be oss om hjelp

Responsivt design

Trygge oppdateringar og sikkerheitssertifikat

Inga bindingstid

Design og drift av nettstad

Nettsiden er gjerne ditt fremste verktøy i markedsføringen, og ansiktet til bedriften din. Derfor er vi opptatt av at nettsiden din har eit godt og brukervennlig design, på same tid som den er teknisk solid og driftsikker.

Hvorfor skal du velge akkurat oss?

Her kan du se noen av våre tidligere prosjekt
Digifriend er et markeds- og teknologibyrå. Med oss som partner får du en tverrfaglig, gjennomtenkt og skreddersydd digital løsning. Vi ønsker å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å nå forretningsmålene sine, og sammen kan vi gjore nettopp dette.

Hvordan vi jobbar
I Digifriendt jobber vi tverrfaglig. Teamet er en kombinasjon av utviklarer, webdesignerer, webredaktører og markedsførarer. Du som kunde får en prosjektleiar du forholder deg til og som du enkelt kan ta kontakt med. Vi er glad i hyppig og rask kommunikasjon, og nytter oss av verktøy som Slack, Trello og Basecamp, for planlegging og gjennomføring av arbeidet med din nye nettsted, og dokumentasjon av arbeidet som er gjort.

Hosting og support
Vi tar hånd om vedlikehold, og oppdateringer av programvaren som nettsiden er bygd på. Inkludert i hostingavtalen er tilgang til vår supportkanal. Vi svarer raskt og gir deg den beste kundeservicen.


Les meir om hosting og support