VÅRE PRODUKTER OG TJENESTER

Digifriend har flere ulike produkter vi tilbyr våre kunder. Klikk deg gjennom de ulike produktene våre for informasjon om hvert enkelt produkt i menyen under.

istockphoto-1175691444-170667a.jpg

PROGRAMMATISK ANNONSERING

ANNONSERING BASERT PÅ TIDLIGERE SØK ELLER MÅLGRUPPEKRITERIER

Du har sikkert lagt merke til annonser som dukker opp på ulike nettsteder du er innom. Ofte følger disse annonsene deg uansett hvor du beveger deg, og om du registrerer innholdet i annonsen bevisst eller ubevisst, vil de til en viss grad påkalle din oppmerksomhet. Spesielt etter at du har gjort et søk relatert til annonsens innhold. På en eller annen måte vil du som bruker være innenfor annonsørens målgruppekriterier. Det er dette vi kaller programmatisk annonsering. Det er en meget effektiv måte å nå ut til et bredt publikum gjennom flere ulike medier for å påvirke deres kjøpsbeslutning.


FULL KONTROLL PÅ DINE ANNONSEKRONER

Ved å benytte slik annonsering har du full kontroll på hvordan du bruker dine annonsekroner. Hver gang noen i din segmenterte målgruppe går inn på en nettside som inneholder annonser, vil det i bakhånd foregå en auksjon på nett. Den annonsøren som har det høyeste budet av de som ønsker å benytte denne annonseplassen, vinner annonseplassen. Målgruppekriteriene og ønsket budsjett er allerede bestemt i forkant, noe som gjør at prosessen kan avgjøres i løpet av millisekunder. For at programmatisk annonsering skal gi best mulig effekt er det viktig med riktig målretting slik at den oppmerksomheten du tilkaller deg med stor sannsynlighet vil påvirke mottakers interesse.  Med over to millioner nettsteder og 650 000 apper der bannerannonser kan vises, er det nok av steder hvor du kan treffe din målgruppe. En bannerannonse retter seg mot en målgruppe basert på demografi, geografi eller digital atferd. Slike annonser egner seg for å fange oppmerksomheten til leseren og for å bygge en sterkere merkevare.


HVORDAN KAN DIGIFRIEND BISTÅ MED PROGRAMMATISK ANNONSERING?

Vi hjelper deg med å sette opp målrettede annonser i de kanalene som er best egnet for å nå dine mål. For at du skal være trygg på at du får mest mulig igjen for pengene, sørger vi for å optimalisere og justere annonsene dine underveis.

Kontakt oss for et tilbud

istockphoto-1179640294-170667a.jpg

MARKEDSSTRATEGI

Sett deg et realistisk og tydelig mål – ellers blir markedsstrategien bare en ønskeliste.

En markedsstrategi skal definere de målene virksomheten har satt seg, og visualisere en plan for hvilke aktiviteter som skal gjennomføres for å nå målet. Det vil være et godt hjelpemiddel for å måle suksess underveis, og for å gjøre justeringer der man ser behov for det. For å best kunne legge en god markedsstrategi bør følgende spørsmål avdekkes:

  • Budskap: Hva skal du si?

  • Målgruppe: Hvem skal du si det til?

  • Mediekanal: Hvor skal du si det?

HVORDAN KAN DIGIFRIEND BISTÅ MED MARKEDSSTRATEGI? Vi hjelper til med å kartlegge deres posisjon og ser på hvordan dere kan best kan utnytte markedet. Vi starter med et innledende møte hvor dere får fortalt deres historie og hvilke utfordringer som finnes. Slik kan vi se deres potensiale og legge opp en god markedsstrategi for å nå ut med budskapet.

Kontakt oss for et tilbud

istockphoto-991876550-170667a_edited.jpg

ANALYSE OG INNSIKT

NÅR VÅRE KUNDER LYKKES, LYKKES OGSÅ VI.

Markedet er i stadig endring, derfor er det så viktig med gode systemer som kan overvåke trafikken, tolke brukernes digitale atferd og gi oss gode rapporter. Ved å samle inn data om hvor leseren på nettsiden kommer fra, hvordan de oppfører seg og hvem de er, vil det gi bedre innsikt i hvem målgruppen din er. En god analyse vil danne et godt grunnlag for å kunne gjøre tiltak som vil hjelpe bedriften å nå sine mål.


HVORDAN KAN DIGIFRIEND BISTÅ MED ANALYSE OG INNSIKT?

Gjennom grundig analyse kan vi se hvordan publikum responderer på budskapet. Vi har fokus på avtalt budsjett og rapporterer fortløpende. Ved hjelp av gode analysesystemer som Google Analytics, kan vi overvåke aktiviteten og optimalisere underveis ved behov. Vi sørger for at du som kunde får det dere betaler for. For oss er det viktig at vi har en god dialog og jevnlig kontakt med deg, slik at vi kan være trygge på at dine mål nåes. Når våre kunder lykkes, lykkes også vi.

Kontakt oss for et tilbud

istockphoto-1158182576-170667a.jpg

SOSIALE MEDIER

Engasjer målgruppen din gjennom sosiale medier.

  

Folk stoler mer på innhold som deles av venner enn av ukjente. Derfor er sosiale medier en ypperlig plass for å oppnå organisk spredning av ditt innhold. Jo flere delinger, kommentarer og likes du får, jo større eksponering får du.

HVORFOR BRUKE SOSIALE MEDIER SOM DEL AV DIN MARKEDSFØRING?

En post på FacebookInstagram eller LinkedIn kan ha til hensikt å informere, promotere, lære bort noe eller selge noe. Gjennom sosiale medier får du en unik mulighet til å kommunisere med din målgruppe og skape engasjement hos dine lesere. Det er likevel viktig å ha en god plan for hva man har tenkt til å dele og hva man vil oppnå med innholdet. Alle sosiale medier har sin måte å engasjere lesere på. For å lykkes må man derfor tilpasse kommunikasjonen til hver av de ulike kanalene.

ANNONSERING I SOSIALE MEDIER

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med annonsering i de ulike sosiale mediene.

Facebook-annonsering

Instagram-annonsering

LinkedIn-annonsering

HVORDAN KAN B17 MEDIA BISTÅ MED SOSIALE MEDIER?

Vi hjelper deg å lage med å sette opp en publiseringsplan som sikrer orden og kvalitet, samt at frister overholdes. Vi administrerer og publiserer innhold i dine sosiale kanaler, samt måler og optimaliserer underveis. Vi bidrar også med innholdsproduksjon.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med innholdsproduksjon og annonsering på facebook